Het overslagstation aan de Verbindingsweg gaat binnenkort een grondige verandering en verbouwing in. De vergunning is verleend. De van ver herkenbare grijs-groene piramide uit 1984 gaat verdwijnen.

Het gebouw, wat jarenlang het beeld aan de zuid-kant van de Verbindingsweg bepaalde, voldoet niet meer aan de arbo-technische richtlijnen en maakt de wens om afval te scheiden niet mogelijk. Het systeem van overslag zoals tot nu toe werd gehanteerd zal veranderen.

In de toekomst zal er van hoogbouw geen sprake meer zijn, de gebouwen zullen wegvallen in het groene landschap, want de 4 meter hoge geluidswal, ooit ontstaan uit afvalstort en inmiddels begroeid met bomen zal blijven bestaan.

De inrichting van het Overslagstation zal ingrijpend veranderen met als doel om het brengen van de verschillende afvalstromen veilig en duidelijk te laten verlopen.

Wat gaat deze verandering voor u als gebruiker van het Overslagstation betekenen? Lees hier meer over in De Amelander

1Kienstrabouwbedrijf.jpg7bg-logo1-1.gif2amelanderhistorie.jpg6vpva.png5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all