Voor de vierde keer gaat Nobel het culinaire weekend 'Nobel in de Sterren' organiseren. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 21 en zaterdag 22 november 2014, waarbij het net als de vorige keer in het teken zal staan van de band tussen Nobel en Frankrijk.

Deze keer zal chef-kok Nico Gautier van restaurant 'La Laiterie' te Lambersart bij ons te gast zijn en samenwerken met Nobel chef-kok Philippe Straub.

Voor dit weekend zijn de hotelkamers uitsluitend te reserveren voor deelnemers aan het culinaire evenement. De arrangementen zijn na te lezen op de website: www.hotelnobel.nl.

Reserveren voor het culinaire evenement kan door contact op de nemen met Chiel de Boer op telefoonnummer 0519-554157 of door te mailen naar restaurant@hotelnobel.nl.

7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg2amelanderhistorie.jpg6vpva.png3Huize-Miedema.png4kontour-vastgoed-banner.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all