De leukste plek op het strand vind je bij Beach Ameland aan het einde van het Westerpad in Nes! Hier kun je terecht voor leuke, stoere en spannende sportactiviteiten, zoals: surfen, kajakken, raften, strandzeilen, powerkiten en nog veel meer.

Altijd al willen leren kitesurfen? Dan ben je bij KiteAmeland op het juiste adres! KiteAmeland geeft kitesurfles volgens de richtlijnen van IKO (International Kitesurfing Organisation). Hierdoor boeken cursisten snel progressie op een leuke en veilige wijze.

Wadlopen naar Ameland is een schitterende beleving. Een ervaring die je altijd bijblijft. U betreedt het wad bij laagwater waarbij overgestoken wordt zonder het contact met de vaste grond te verliezen. Wadlopen vindt plaats over het wantij.

Maak een tandemsprong boven het mooie eiland Ameland en beleef de sensatie die u heel uw leven bij blijft!

Catamaran Club Ameland is in 1986 door een aantal enthousiaste eilander catamaranzeilers opgericht. Op dit moment telt de club ruim 50 leden waarvan ongeveer 25 zeilers (17 cats) en 25 motorbootvaarders.

Het Zuid-West strand van Ameland is een ideaal vertrekpunt voor catamarans vanwege het vrijwel altijd ontbreken van branding en diep water vlak onder de kust. Afhankelijk van wind en tij is er de mogelijkheid voor een tocht op het Wad, het eiland te ronden of bijvoorbeeld een strandtent aan de noordzeekust van Ameland of Terschelling te bezoeken. 

Ontdek de schoonheid van het wad en ervaar aan de hand van Harmen Wijnberg wat er onderweg gezien en beleefd wordt. Lopend over de bodem van de zee en al gravend in het zand laat Harmen u de wonderen van het wad ontdekken.

Wilt u Ameland eens op een andere manier beleven? Stap dan eens op een Funbike, skelter of een 1,2,3,4,5,6 of 8 persoons trapkar. Ideaal voor families,  schoolreisjes, teambuilding of een dagje uit. 

3Huize-Miedema.png6vpva.png5sparmanje.jpg2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all