Een expositie door fotografe Elise Pragt in het gemeentehuis van Ameland van 10 juli tot 24 september 2016. Deze zomer exposeert fotografe Elise Pragt (PragtPlaatjes Fotografie) uit Peize met 24 fotografische werken in het gemeentehuis van Ameland te Ballum. Het zijn beelden van alledaagse dingen op een bijzondere manier in beeld gebracht.

Er zijn ingelijste werken maar ook grote prints op dibond en geborsteld aluminium.

Het gaat om foto’s van b.v. ramen en deuren die Elise tegen kwam op Lanzarote of een pannetje, oude koffiemolen en voorraadbussen uit de jaren ’50 en ’60 die ze trof in haar ouderlijk huis. Maar ook abstracte werken van gebouwen en onderwerpen uit de natuur passeren de revue.

“Dat ik nu op het Gemeentehuis van Ameland mag exposeren vind ik een hele eer. Ik heb wat nieuwe foto’s bij elkaar gezocht en als ik mijn werk zo bij elkaar zie dan geniet ik er zelf ook weer van! Ik vind het leuk om van alledaagse dingen iets bijzonders te maken want vaak in het kleine schuilt een verhaal of een schoonheid” aldus Elise Pragt.

 

1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png2amelanderhistorie.jpg6vpva.png7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all