Op zaterdag 19 oktober 2013 vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur is er cursusmarkt in de Toel te Nes. Dan zal het nieuwe winterprogramma van Sociaal Cultureel Werk Ameland worden gepresenteerd. Zoveel mogelijk docenten zullen aanwezig zijn zodat u tijdens de markt de creatieve workshops kunt bekijken en vragen kunt stellen.

U kunt zich ook op de cursusmarkt opgeven voor de cursus, workshop of sport waar u aan wilt meedoen.

Er is weer een divers aanbod op het gebied van sport, creatief, koken en educatie. Nieuw binnen het aanbod is o.a. quilten voor kids, tieneravonden met muziek, tafeltennistoernooi, darttoernooi.

Volwassenen: gezond en effectief afvallen, dansmix 20+, reis door Egypte, helderziende waarnemingen, boekhouden voor beginners, diverse ondernemersactiviteiten en creatieve workshops. Er is voor elk wat wils en u bent van harte uitgenodigd om alles te komen bekijken.

Meer informatie over de activiteiten vindt u in het winterprogrammaboek dat in de week van 7 oktober huis-aan-huis wordt bezorgd.

2amelanderhistorie.jpg5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg6vpva.png3Huize-Miedema.png7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all