Wilt u Ameland eens op een andere manier beleven? Stap dan eens op een Funbike, skelter of een 1,2,3,4,5,6 of 8 persoons trapkar. Ideaal voor families,  schoolreisjes, teambuilding of een dagje uit. 

De leukste plek op het strand vind je bij Beach Ameland aan het einde van het Westerpad in Nes! Hier kun je terecht voor leuke, stoere en spannende sportactiviteiten, zoals: surfen, kajakken, raften, strandzeilen, powerkiten en nog veel meer.

Net buiten het dorp Buren, richting de Kooiplaats en Oerd, liggen in een rustige en mooie natuurlijke omgeving onze prachtige forellenvisvijvers. Er zijn 3 visvijvers waarin op verschillende soorten forel gevist kan worden. De sfeervolle lunchroom met zonnig terras, geeft een mooi uitzicht over de vijvers.

Altijd al willen leren kitesurfen? Dan ben je bij KiteAmeland op het juiste adres! KiteAmeland geeft kitesurfles volgens de richtlijnen van IKO (International Kitesurfing Organisation). Hierdoor boeken cursisten snel progressie op een leuke en veilige wijze.

Vliegen is één van de leukste ervaringen. Maak een rondvlucht of trakteer uw familie, vrienden of collega's daarom eens op een rondvlucht boven hun vakantieadres of eigen woonplaats. Terwijl wordt genoten van een fantastisch uitzicht, zal het ontdekken van bekende plekjes in de eigen woonomgeving aan un en uw medepassagiers vele enthousiaste reacties ontlokken.

Het Zuid-West strand van Ameland is een ideaal vertrekpunt voor catamarans vanwege het vrijwel altijd ontbreken van branding en diep water vlak onder de kust. Afhankelijk van wind en tij is er de mogelijkheid voor een tocht op het Wad, het eiland te ronden of bijvoorbeeld een strandtent aan de noordzeekust van Ameland of Terschelling te bezoeken. 

Boerengolf is de snelst groeiende buitensport van Nederland. Sinds enige tijd kunt u ook op Ameland boerengolf spelen!

Ontdek de schoonheid van het wad en ervaar aan de hand van Harmen Wijnberg wat er onderweg gezien en beleefd wordt. Lopend over de bodem van de zee en al gravend in het zand laat Harmen u de wonderen van het wad ontdekken.

7bg-logo1-1.gif6vpva.png5sparmanje.jpg2amelanderhistorie.jpg4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all