Varen op het Friese Wad blijft een belevenis. Ons schip, De Riet, is te huur met bemanning voor groepsreizen. Volwassenen tot 50 personen, kinderen tot 74 personen.

In de grootste, gezelligste en goedkoopste rondvaartboot van Ameland, Volledig aangepast voor minder validen en rolstoel toegankelijk. Zeer geschikt voor kinderen met een gezellig dvd-hoekje, springkussen en tekentafel. Op alle afvaarten krijgen alle kinderen een gratis pannenkoekje.

Een robbentocht met de 'Zeehond' is zonder twijfel één van de allerleukste attracties die Ameland te bieden heeft. Zeehonden kijken in de vrije natuur, met de prima verzorgde 'Zeehond'. Een onvergetelijke belevenis voor het hele gezin!. De rondvaarboot vertrekt vanaf het uitinde van de veerbootsteiger te Nes, de tweede boot aan de rechterkant.

De Elisabeth-Rose is een Offshore 105 waar wij maximaal 12 personen op mee nemen. Het schip is voorzien van moderne apparatuur. Wij verzorgen o.a. dagtochten, zonsondergangtochten, Vogelspotten, sportvissen op de Waddenzee, makreelvissen, wadlooptochten onder begeleiding van gids.

5sparmanje.jpg7bg-logo1-1.gif2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg6vpva.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all