Ab Kiewied biedt u de mogelijkheid om op een aanhangwagen achter 1 van ons tractors een prachtige strandrit te maken. Een gezellige en onvergetelijke belevenis voor jong en oud, en natuurlijk een uitstekende mogelijkheid om zelfs de meest ver weg gelegen puntjes van het eiland te kunnen bewonderen.

Laat u meevoeren langs het mooie strand van Ameland met zijn geulen. Ga mee naar de meest oostelijke punt van het eiland, de Hon: het laatste stukje ongerepte natuur. Een plek waar water en zand zich niet laten verslaan door de mens.

De Strandexpress is een comfortabele verwarmde overdekte wagen waar plaats is voor 40 pers en indien nodig zijn er 4 tussen bankjes waar ook nog 2 pers op plaats kunnen nemen zodat er in totaal 48 pers mee kunnen.

Voortgetrokken door een tractor met platte wagen en langs het strand vervoerd naar het natuurgebied "De Hôn". Geniet van het strand en voel de wind door je haren. Rustig kijkend naar het steeds wisselende duinlandschap. Onze tochten zijn meer dan de moeite waard.

Tractortochten J.C. de Jong 

Duinlandseweg 6, Buren
Telefoon: 0519-543505
E-mail: 
WWW: 
5sparmanje.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png4kontour-vastgoed-banner.png6vpva.png7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all