Eens lekker paardrijden door bos, duinen of op het strand? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden afwisselende rijtochten aan zowel voor beginners als gevorderden. De buitentochten zijn in groepsverband en altijd onder deskundige begeleiding.

Ongeveer 40 jaar geleden is de basis gelegd voor de rijstal Le Cheval. Twee zusjes werden door hun vader op hun Shetlanders naar het strand gestuurd, waar ze kinderen lieten rijden voor een kwartje. De zusjes kwamen met zakken vol kwartjes thuis en al gauw werd er een pony bij gekocht.

Rijstal De Blinkert biedt de mogelijkheid om een buitenrit te maken aan zowel beginnende als gevorderde ruiters vanaf 10 jaar. Kilometerslange ruiterpaden voeren door duinen, over het strand, door bossen en heidevelden.

Welkom bij rijstal Nella Dorien. Wij verhuren pony's, KWPN paarden en twee Friese paarden. Wij organiseren buitenritten onder begeleiding voor beginners en gevorderden.

4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg7bg-logo1-1.gif5sparmanje.jpg3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg6vpva.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all