BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Golfbaan Ameland

Aan de westkant van het eiland, nabij het dorp Hollum, beschikt Ameland over een 9-holes (A-status) baan. Deze baan is weids gelegen midden in de natuur. De lichtglooiende duinen met een prachtige vegetatie, de vogels, de waterhindernis en de zeer wisselende wind zorgen iedere dag voor een nieuwe uitdaging.

Golfen voor jong en oud kan op deze prachtige Amelander golfbaan. Zowel voor beginners als gevorderden. Bij de golfschool kunt u terecht voor les, curcussen, clinics en huur/verkoop van golfmateriaal. Tijdens de schoolvakanties zijn er introductielessen voor kinderen en gezinsactiviteiten.

Bovendien is er een fraai ontworpen 9-holes par-3 baan, een ruime driving range en volop oefenfaciliteiten. Voor de par-3 baan heeft u geen GVB nodig.

Golfvereniging Amelandis in 1994 opgericht en telt naast een gestaag groeiende groep leden van het eiland vooral veel leden van het vasteland die zo het unieke eilandgevoel kunnen ervaren.

Golfschool Ameland verzorgt lessen, geeft GVB cursussen en bedrijfsclinics en verhuurt golfmaterialen. Speciaal in de schoolvakanties zijn er introductielessen voor het hele gezin.


Golfbaan Ameland

Oosterhiemweg 20, Hollum
Telefoon: 0519-5454219
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier