BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Designboutique Day

Bij Day vind je leuke, moderne damesmerken aangevuld met leuke accessoires. Bovendien is er een complete interieurcollectie met hippe merken, ook in de kleinere maten! 

Deborah Zwambag is het gezicht achter Designboutique Day, die gevestigd is in het vuurtorendorp Hollum op waddeneiland Ameland. Deborah heeft een ruime ervaring in het maken van inrichtingsplannen en -adviezen en het begeleiden van de realisatie daarvan. De afgelopen 20 jaar heeft ze gewerkt als interieurstyliste en als creatief adviseur voor een aantal woonmerken.

Deborahs stijl wordt gekenmerkt door de subtiele en aardse kleurschakeringen en -combinaties die ze maakt, het gebruik van eerlijke materialen, het toepassen van verfijnde accenten en het vinden van de optimale indeling van een ruimte zonder daarbij de praktische invulling uit het oog te verliezen. Nu heeft ze een selectie gemaakt uit de mooiste merken en meubels die te vinden zijn in Nederland en de ons omringende landen.

Designboutique Day is de plek waar ze te vinden is voor een interieuradvies of om direct iets aan te schaffen van de zorgvuldig geselecteerde out- en indoormeubels, accessoires, zijden bloemen, plaids, servies, food, tassen en meer moois.

Een selectie van de merken die u kunt vinden bij Designboutique Day: Design on Stock, Normann Copenhagen, Functionals, Royal Republiq, Tala, Housedoctor, Weltevree, Perletta, Leff Amsterdam, Seletti, Nicolas Vahe, Witloft, Berghoff, Meraki, Silk-Ka.


Designboutique Day

Olfert Pieter Lapstraat 1, Hollum
Telefoon: 06 41168472

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2023
Uitkomstdata 2023

Disclaimer

Contactformulier