• 0519-555100
  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Schoonheidssalon La Belleza

Schoonheidssalon La Belleza is gehuisvest op een prachtige plek in Buren. In het Strandhotel Buren aan Zee op Ameland. Met het strand op kruipafstand en het uitnodigende natuurgebied Het Oerd naast de deur.

Een bijzonder decor voor een prachtige schoonheidssalon. Trotse eigenaresse van La Belleza is sinds oktober 2014, Daniëlle Renken.

Daniëlle heeft haar keuze gemaakt. Ze is neergestreken op het prachtige eiland Ameland. Niet zo heel verwonderlijk als je bedenkt dat haar ouders haar als baby’tje al meenamen op alle vakanties naar hun stacaravan op de Kiekduun in Buren. Daniëlle komt uit Muntendam, Groningen. Nu is ze eilandbewoner, woont ze in Buren samen met haar vriend Lars, en heeft ze een eigen schoonheidssalon. ‘Een kleine droom wordt waargemaakt’, lacht Daniëlle.

Er wordt in de salon gewerkt met het merk Yellow Rose. Alle producten zijn samengesteld uit nauwkeurig geselecteerde natuurlijke grondstoffen in combinatie met de recentste ontwikkelingen van de cosmetische wetenschap. Alle producten zijn dierproefvrij en zuiver plantaardig. ‘Als jong meisje had ik last van acne. Dankzij speciale behandelingen met de producten van Yellow Rose ben ik daar heel goed van af gekomen’, vertelt Daniëlle.

La Belleza, is Spaans en betekent ‘Schoonheid’, is gespecialiseerd in diverse behandelingen en heeft vooral haar passie liggen in het verbeteren van de huid. ‘Ik wil dat mensen bij mij tevreden de stoel uitgaan.’ 

U kunt bij La Belleza voor alles terecht. Van massage tot harsen en epileren tot luxe gezichtsbehandelingen. Een heel bijzonder aanbod in de schoonheidssalon in Buren is de Intense Pulsed Light SPTF behandeling. IPL is een ontharingsbehandeling waarbij de haren niet meer terug komen. Definitief ontharen. Het is een medisch goedgekeurde behandeling en absoluut niet schadelijk voor de huid. De behandeling werkt door middel van een lichtflits. De lichtflits wordt door een verkoelende gel geleid naar de haarwortel. Waar deze dus vernietigd wordt. La Belleza werkt met een medisch goedgekeurd apparaat. ‘Ik ben hier in gespecialiseerd en werk er al twee jaar mee’, vertelt Daniëlle. ‘In veel gevallen worden deze behandelingen door de zorgverzekeraar vergoed.’ Er zijn ook IPL huidverbetering behandelingen.

Uit alles blijkt dat Daniëlle Renken, haar vrienden noemen haar Daan, met hart en ziel haar onderneming gestalte geeft. Groot belang hecht ze aan het persoonlijk contact met de klanten. Waar komt die grote betrokkenheid vandaan vraag ik haar. ‘Voor mij is het belangrijk dat mensen zich goed voelen en daarom is mijn motto ‘pluk de dag en geniet ervan’. Ik denk dat dat komt door mijn verleden. Ik heb een hartafwijking en kreeg op mijn vijftiende een pacemaker.’

Een positieve instelling. Juli 2014 nam Daniëlle in de Euroborg in Groningen haar diploma in ontvangst. In juli van datzelfde jaar heeft ze gesprekken met Dirk Kooiker van Klein Vaarwater. De plek waar Daniëlle al zeven jaar een vakantiebaantje heeft. Het Strandhotel in Buren beschikt over een prachtige leegstaande ruimte voor een schoonheidssalon. Die moet eigenlijk ingevuld worden vinden ze daar in Buren. Haar coach van haar opleiding adviseert positief. Een ondernemingsplan heeft ze al. Samen met moeder Nellie Renken maakt ze de tekeningen voor de inrichting. De vader van Lars en oom Arnold maken in drie weken tijd de totale, unieke inrichting van de nieuwe schoonheidssalon La Belleza. De website, het logo, de folders, alles wordt gemaakt door Wesley Akkerman. Claudia Metz maakt de foto’s.

Op 4 oktober 2014 was er voor iedereen een feestelijke open dag in schoonheidssalon La Belleza aan de Strandweg 85 in Buren. Een aparte openingsdag was er voor de familie en bekenden. Daar was ook de coach van de opleiding van Daniëlle bij. Daarmee was ze de eerste van haar opleiding met een eigen salon en een eigen concept.

Eén van haar vele specialisaties is de visagie. Tijdens de opleiding heeft ze het eindexamen visagie met een dikke acht afgerond. ‘Als meisje van twaalf, dertien jaar keek ik graag op you-tube, naar make-up filmpjes. Ik ontdekte al snel dat je door middel van de juiste make-up de persoonlijkheid van die persoon kan benadrukken. Je laat de persoon meer spreken. Je laat iemand er mooi uitzien! Dit is inmiddels uitgegroeid tot een kleine hobby.’ 

La Belleza helpt je bij het zoeken naar een leuke make-up voor een feestje of gala en natuurlijk bij een mooie make-up voor uw droomdag. De bruidsmake-up. U kunt er ook terecht voor diverse Oriflame make-up producten. Wilt u een leuk cadeau of bent u op zoek naar een nieuwe lipstick of foundation? Of wilt u iemand verrassen met een cadeaubon van La Belleza? Met een bedrag of behandeling naar keuze is er voor ieder wat wils. De cadeaubon is te koop in de salon of aan de receptie van het Strandhotel Buren aan Zee. Kom gerust eens langs of stuur een berichtje.

La Belleza biedt u de Klassieke massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Maar ook de Shiatsu massage. Shiatsu is een manier van lichaamstherapie. Tijdens de massage wordt er niet met spierkracht maar met druk vanuit het lichaam gewerkt. Met Shiatsu wordt er met verschillende drukpunten op het gelaat gewerkt. Dit om blokkades in het lichaam te verwijderen.

Zonder enige twijfel is Daniëlle door haar sprekende persoonlijkheid een inspirerende en vakkundige schoonheidsspecialiste. U kunt haar ook tegenkomen in de prachtige Van Donia schoenen & meer winkel in Nes. Daar springt ze af en toe bij. Naast het bezoeken van beautybeurzen, ze wil graag up-to-date blijven, heeft ze nog tijd voor haar andere grote passie paardrijden.

Heeft u vragen over één of meerdere behandelingen? Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Daniëlle Renken via e-mail of telefoon. Even langskomen kan natuurlijk ook!

Schoonheidssalon La Belleza
Strandweg 85
9164 KA Buren Ameland
Telefoon: 0519-543 168
Mobiel: 06-55 85 34 08
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bezoek de website:
www.labellezabeauty.nl

 


© 2020 De Amelander. Alle Rechten Voorbehouden. Design by Webtool4all