JD Oud Woning en Projectinrichting is een vriendelijk en servicegericht bedrijf voor de totaalinrichting van uw woning, hotelkamer, winkelinrichting en caravan.

Ik ga er graag naar toe. Naar de visvijvers van ’t Nijlân. Een familiebedrijf net even voorbij het dorp Buren, richting Kooiplaats en het natuurgebied het Oerd.

Maandenlang klonken er bouwgeluiden door de Rixt van Doniastraat in Nes op Ameland. Grote bedrijvigheid door Amelander ondernemers en andere gespecialiseerde bedrijven.

Zonder twijfel behoort de Kooiplaats op Ameland tot één van de mooiste plekjes op het eiland. De weg er naar toe laat, ondanks de magische geluiden van ganzen en eenden, de omgeving verstillen.

Schoonheidssalon La Belleza is gehuisvest op een prachtige plek in Buren. In het Strandhotel Buren aan Zee op Ameland. Met het strand op kruipafstand en het uitnodigende natuurgebied Het Oerd naast de deur.

In het kloppend hart van Ballum, tegenover het terras van Nobel, ligt boetiek Beli Store. Een winkel met duurzame stylish beachlife producten, gerund door twee even zo stijlvolle, prachtige vrouwen;

Vroeg in de avond ga ik op pad met Bianca Klarenbeek en haar vader. Een perfect duo. Ze zijn uitstekend op elkaar afgestemd, weten precies wat ze doen. Een hecht team en experts in het verhuren van tenten.

In de Ballumerbocht, om precies te zijn aan de Smitteweg 15 te Ballum, ligt het Loon- en Aannemers-, Grond-, Weg- en Waterbouw en Hoveniersbedrijf Nagtegaal. Sinds kort heeft dit bedrijf twee nieuwe activiteiten.

5sparmanje.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png6vpva.png4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all