Als voorzitter en lijsttrekker van Christelijk Arbeid Ondernemend partij (CAOpartij) vindt ik de uitsprak en beschuldigingen van raadslid CDA Dhr. Bert Cordes in zijn column op de website Ameland Portal niet gepast, omtrent onze politieke partij en andere collega’s politieke partijen op Ameland.

Ik zal dit altijd in gedachten houden. Ik kan een heel verhaal vertellen gaan maar beperk mij tot 2 citaten de rest staat in de column.
U zegt “citaat”  Kortgeleden is Ameland “verrijkt” met een nieuwe politieke partij. Wij mogen ons afvragen of de Amelander bevolking hier op zit te wachten “einde citaat”.
Ik wijs u erop dat het recht van iedere burger is dat hij/zij een partij kan oprichten.

U zegt “citaat“ De nieuwkomer wil Ameland aan de eilanders teruggeven. Waren ze het eiland kwijt? Mij nooit opgevallen.”einde citaat”. Ik kan u vertellen dat wij het eiland kwijtraken aan de te vele regelgeving vanuit gemeente Ameland, Rijksoverheid en Europa, dit bedoelen wij zoals in onze vereniging statuten staat, het eiland terug geven aan de mensen van het eiland.

Tevens sluit ik mij bij de geschreven woorden aan van oud wethouder de weledele heer Wim de Boer.

Albert Huizeling. Voorzitter en lijsttrekker van Christelijk Arbeid Ondernemend partij.

3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg6vpva.png7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all