Hoe goed is het om de bijzondere eigenschappen van je omgeving in de streekeigen producten terug te vinden. De zuivere lucht, de zilte wind, de weldadige rust; ontdek het samenspel tussen mens en natuur in al zijn facetten. Gevat in zorgvuldigheid en respect.

Stichting Amelands product timmert hard aan de weg om een nog groter publiek kennis te laten maken met Amelander specialiteiten. De producten die zij maken worden op ambachtelijke en duurzame wijze geproduceerd waarbij gebruik wordt gemaakt van pure eilander grondstoffen.

Sinds dit jaar mogen een aantal Amelander horeca bedrijven het keurmerk van het Amelander Product voeren. Zij bereiden meerdere gerechten met één of meer op Ameland gemaakte specialiteiten.

De volgende horeca bedrijven mogen het keurmerk voeren: Het Koaikershuur, Buren; Eetcafé de Driesprong, Buren; Het Witte Paard, Nes; Café de Herberg, Nes; Restaurant Zee van tijd, Nes; Hotel Nobel, Ballum en Strandpaviljoen Ballum, Ballum.

Voor meer informatie over de producenten van het Amelands Product: volg deze link.

4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif5sparmanje.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg6vpva.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all