">

Dineren in het Strandpaviljoen in Ballum is de ultieme manier om Ameland te beleven. U wordt verrast door de locatie en de uitge-breide menukaart.

In het Strandpa-viljoen krijgt de gast uitgebreid de gelegenheid om kennis te maken met het Amelands Produkt. De verrukkelijke bouillabaisse, huis-gemaakte vissoep met Amelander kokkels, krab en rode mul.

Verse producten geleverd door Vishandel Metz. Een aanrader is ook de terrine van Amelands lam, vijgen en eendenlever, geserveerd met een krokant van Amelander suikerbrood, ambachtelijk gebakken door Bakkerij de Jong. De rollade van Amelands lam van langzaam gegaarde lamsbout met chorizo wordt, net zoals de andere gerechten, geserveerd met huisgesneden friet. Dagelijks vers gemaakt van aardappels van Aardappelhandel ’t Bintje in Ballum. De Kaasboerderij in Hollum maakt exclusief voor het Strandpaviljoen in Ballum truffelkaas. Ook het ijs geserveerd in het Strandpaviljoen komt van de Kaasboerderij.

Het Strandpaviljoen in Ballum is de enige plek op Ameland waar je een Amelands biertje van de tap kunt krijgen. Het samenwerkings-verband met de producenten van het Amelands Produkt en Strand-paviljoen Ballum zorgt voor bui-tengewoon bijzondere en volstrekt unieke culinaire creaties. Dat is Natuurlijk genieten aan het prach-tige strand van Ballum. Vergeet niet de eigengemaakte bonbons te proeven, zacht en romig en met een vleug Nobeltje erin.

Strandpaviljoen Ballum
Strandweg 24
Ballum Ameland
0519-554024
strandballum@gmail.com
www.strandballum.nl

5sparmanje.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png6vpva.png7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all