">

Midden in het gezellige centrum van Nes vindt u Van Heeckeren. Dit trendy ingerichte restaurant en grandcafé heeft begin 2008, na een grondige verbouwing, zijn deuren weer geopend.

Strijk neer op één van de heerlijke loungebanken op het verwarmde terras en geniet van alle geuren en smaken die Van Heeckeren te bieden heeft.

Van Heeckeren bevindt zich midden in het bruisende dorp Nes op Ameland. 

In Nes komt al het goede van het Amelander verleden en heden samen. In het dorp treft u zowel een aantal fraaie commandeurswoningen aan, als ook een modern winkel- en uitgaanscentrum.

In het verleden diende het pand als pastorie. Tegenwoordig is het volledig omgebouwd tot een moderne en trendy horecagelegenheid. Uiteraard is daarbij de charme van het pand niet verloren gegaan.

Naast de stijlvolle inrichting binnen, heeft Van Heeckeren een groot verwarmd terras, waarop zelfs met wat koeler weer heerlijk geborreld kan worden. Aan de achterkant van het pand bevindt zich nog een terras, gelegen aan het heerlijk rustieke Kerkplein.

Naam Grandcafé van Heeckeren
Adres van Heeckerenstraat
Plaats NES
Telefoon 0519-543684
E-mail
info@van-heeckeren.nl
WWW Grandcafé van Heeckeren
6vpva.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all