BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Aura fotografie in “de Oude School”

Jaargang: 1997
Uitgave: December - Januari - Februari
Naam auteur: Onbekend

Rond de kerstdagen komen uit Delfzijl de fotograaf en foto-analyste van Inner World Aura Fotografie naar Ameland en kiezen hun werkplek in “de Oude School”.

Even voorstellen:

Wij van Inner World Aura Fotografie beschikken over de laatste technische ontwikkeling met betrekking tot het fotografisch weergeven van het fijnstoffelijke energieveld dat mens, dier en planten en zelfs anorganische materie, zoals bijvoorbeeld edelstenen omringt. Deze high-tech camera is verbonden aan handplaten waarop zich gevoelige sensoren bevinden die de acupunctuur-, de reflexologie- en chakra-punten van de hand aftasten. Vervolgens worden deze gegevens doorgegeven aan de camera, welke op haar beurt al deze gegevens verwerkt in een prachtige direkt klaar kleurenfoto, waarop de persoon in kwestie wordt afgebeeld temidden van zijn of haar elektromagnetisch beeld af aura. Tot zover allemaal prachtig, maar wat moet je hier nu mee?

Inner World beschikt over een ervaren foto-analyste welke speciaal getraind werd om aan de hand van de aurafoto tot een accurate analyse te komen met betrekking tot een ieders specifieke mogelijkheden en behoeften. Zij kan je bijvoorbeeld adviezen geven over je gezondheid, je vitaliteit, stress, persoonlijkheid, kwetsbaarheid, begaafdheden en spiritualiteit. Vaak komt in het gesprek met de analyste naar voren dat iemand gericht aan iets wil gaan werken, bijvoorbeeld door het volgen van een therapie, meditatie-, of ontspannings- oefeningen. Immers de persoonlijke unieke aura-foto in onderlinge samenhang met de analyse vormt een uitstekend uitgangspunt voor verdere stappen op de weg naar een bewuster en liefdevoller leven. En hoewel het Inner World team therapeutisch werd geschoold, zal zij in alle gevallen waaruit blijkt dat betrokkene behoeft heeft aan welke vorm van deskundige begeleiding dan ook, doorverwijzen naar specifieke centra op het gebied van gezondheid, groei en zelfontwikkeling. Onze specialiteit, waarmee we zoveel mogelijk mensen willen bereiken is aurafotografie en haar analyse. Dat is waar we goed in zijn en waartoe we ons willen beperken. Professionaliteit en kwaliteit is waarvoor wij staan.

Aura Fotografie

Ons lichaam eindigt niet bij de zichtbare contouren. Rond het stoffelijk lichaam bevindt zich een altijd aanwezig stralingslichaam, dat we de aura noemen. De aura neemt fijnstoffelijke energie uit de kosmos op en geeft deze aan het lichaam door. Deze energie stroomt via krachtcentra, chakra’s genoemd, die op de verticale as van het lichaam liggen, ons lichaam binnen. Het woord chakra komt uit het sanskriet en betekent ‘wiel’ of ‘schijf’. Hoe meer energie de chakra’s opnemen, des te sneller deze ‘wielen’ ronddraaien en des te helderder en feller de kleuren zijn die worden uitgestraald naar de aura. De chakra’s nemen kosmische energie op, transformeren deze en staan deze vervolgens weer aan de aura af. Elke chakra staat rechtstreeks in contact met het zenuwstelsel en met een van de zeven belangrijke lichaamsklieren. De klieren verdelen de energie op hun beurt over de organen die onder elke klier ressorteren. Als het evenwicht in een energiecentrum verstoord is, werkt de desbetreffende chakra of te sterk of te zwak. Dat heeft een schadelijke invloed op de ermee verbonden klier en daarmee ook op de ermee corresponderende organen. Een verstoorde energiecirculatie ontwricht de harmonie van lichaam geest en ziel. De aura vormt de verbinding tussen lichaam en kosmos, haar kleurenuitstraling weerspiegelt onze geestelijke, emotionele en lichamelijke toestand.

Wilt u meer weten? Kom dan rond de kerstdagen naar “de Oude School”


De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier