BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Nieuwe rage overgewaaid uit het midden van het land

Jaargang: 1998
Uitgave: April - Mei
Naam auteur: Onbekend

Mevrouw Nelly van Herk - een enthousiaste Amelanbezoekster uit Loosdrecht - is zo gek van haar hobby, dat zij het zelfs tijdens haar vakantie niet kan laten andere mensen net zo enthousiast te krijgen als zij.

Ze geeft in haar woonplaats workshops in het decoreren van bloempotten. Simpele terracotta potten worden omgetoverd in originele en unieke kunststukjes. Als u de techniek één keer onder de knie heeft, zijn de mogelijkheden onuitputtelijk. Zo kunt u met een groepje potten een leuke hoek in huis of tuin creëren. Mevrouw van Herk verzekert ons, dat het geen moeilijke techniek is, dus iedereen - ook de minder artistieke mensen onder ons - kan het in één dagdeel leren. Tijdens haar vakantie op Ameland in de week van 25 april tot 1 mei verblijft zij in een caravan op Klein Vaarwater in Buren. Hier zal zij op maandag en dinsdag in “De Boeg” een workshop geven, zowel voor eilanders als voor gasten. Let wel: het is in één dagdeel te leren, dus u kunt zich voor maandag óf voor dinsdag opgeven.

De tijden zijn: maandag 27 april vanaf 19.00 uur en dinsdag 28 april vanaf 9.30uur. De workshop duurt ± 3 uren. De kosten bedragen fl. 32,50 per persoon. Dit is inclusief alle materiaal, koffie of thee, maar exclusief terracotta pot. U kunt een mooie pot van huis meenemen of deze ter plaatse aanschaffen bij de cursusleidster. Neem als het kan een hobbyschaartje met scherpe punt mee.

Heeft u interesse? Het aantal deelnemers is beperkt dus geeft u zich zo snel mogelijk op bij:

Recreatieoord Klein Vaarwater in Buren, tel. 542156.


De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier