BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Vakbeurs van Ameland; voor horeca en recreatie

Horecavereniging Ameland heeft weer vele relaties en leveranciers uitgenodigd om op dinsdag 13 februari vanaf 16.00 uur voor u klaar staan. Onder andere leveranciers van keukenapparatuur, inrichting, software, kassa’s, accountancy, groothandels, dranken, wijnen, koffie, schoonmaakartikelen, linnengoed, meubels, tafeldecoratie, servies, relatiegeschenken en onderhoudsbedrijven zijnvertegenwoordigd.

Verder staat op het programma:
De Kookwedstijd: Klaar Af Kook
De allereerste kookwedstrijd van Ameland: Wij hebben drie kookstations met alle drie dezelfde apparatuur. Elke kok / kandidaat krijgt een foodbox met allemaal dezelfde ingrediënten. De creativiteit van de kok gaat er dan voor zorgen dat hier de mooiste gerechten uit voort komen. Deze gerechten worden vervolgens beoordeeld door een vakkundige jury. De winnende kok mag met een collega maar liefst drie dagen volledig verzorgd, mee naar de trendtour van Foodyard in San Sebastian Spanje!

Diverse workshops:
Sushi: Hoe maak je zelf de beste en de lekkerste sushi. Uiteraard leren wij dit van onze enige ‘Amelander Japanner’ Tomoko.
Barista: Steeds populairder en niet zomaar koffie zetten. Hoe wordt je een heuse barista. Deze workshop wordt verzorgd door Beukenhorst koffie.

De netwerkborrel van Ameland
Na de beurs is er dus nog voldoende gelegenheid om te ‘netwerken’ in de feestzaal onder het genot van een (gratis) glas bier of een wijntje. Dit jaar hebben wij de top van de coverbands in Nederland uitgenodigd: de “HOTTUB HEROS”. Een knallende en energieke show waarin het publiek probleemloos word verleid in een spectaculaire tour langs de beste pop-, rock- en dance-hits.

Deze Amelander horecabeurs kan alleen maar succesvol zijn en blijven in de komende jaren met een grote opkomst. Graag nodigen we alle ondernemers, particuliere verhuurders, groepsverblijven, winkeliers, verenigingen en andere belangstellenden van harte uit!
Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier