BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Workshop “Projectplannen schrijven en Crowdfunding”

Via het Iepen Mienskipsfûns hebben al veel stichtingen en verenigingen op Ameland steun ontvangen voor plannen die de leefbaarheid op uw eiland versterken. Ongetwijfeld leven er nog veel meer ideeën. Sommige mensen vinden het echter lastig om hun idee om te zetten in een plan met begroting en dekking. Herkent u zichzelf daarin?

Dan nodigt Streekwerk Waddeneilanden u uit om deel te nemen aan de workshop “Projectplannen schrijven en Crowdfunding”.

U krijgt informatie en tips om een goed projectplan te schrijven waarmee u subsidies en fondsen kunt aanvragen. Ook wordt u uitgelegd wat “crowdfunding” precies is en hoe u dat kunt inzetten voor het realiseren van een project.

Deze workshop wordt gehouden op dinsdag 28 november a.s. in Natuurcentrum Ameland in Nes, Strandweg 38, van 14.30 uur – 21.00 uur. Deelname en diner zijn gratis. 

U kunt zich aanmelden vóór maandag 27 november a.s. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We ontvangen naast uw naam en e-mail adres ook graag uw mobiele telefoonnummer en de stichting en/of vereniging die u vertegenwoordigt. Wacht niet te lang, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij een overschrijding van het deelnemersaantal zullen wij zoveel mogelijk verschillende stichtingen en verenigingen in de gelegenheid stellen deel te nemen. Na aanmelding ontvangt u het programma.


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier