BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Ameland neemt vier duurzame auto's in ontvangst

Op vrijdag 27 oktober neemt Ameland twee elektrische auto’s en twee hybrides in ontvangst van Hyundai Motor Nederland. De auto’s, vier in totaal, worden ingezet als deelauto’s op Camping Roosdunen en Vakantiepark Klein
Vaarwater. Hyundai stelt de auto’s kosteloos beschikbaar. Gasten van de beide vakantieparken kunnen ze gratis gebruiken.

De overdracht vindt plaats op het gemeentehuis in Ballum, in aanwezigheid van de heer Ronald Dubbeldam, directeur van Hyundai Motor Netherlands en burgemeester Albert de Hoop. Ook de heer Jong, Jooyong en Son, Young-Sup, respectievelijk president en financieel directeur bij Hyundai Motor Netherlands, zijn bij de overdracht aanwezig, evenals de directies van Roosdunen en Klein Vaarwater. Direct na de overdracht is een kort persmoment gepland.
Na een gezamenlijke lunch maakt het gezelschap van Hyundai een rondrit over het eiland. 

Volgens burgemeester Albert de Hoop passen de duurzame deelauto’s perfect bij de ambities van Ameland. “We willen het eiland zelfvoorzienend maken en dat kan alleen als we naast de woningen ook het vervoer verduurzamen. Het concept van deelauto’s is daarbij ontzettend aantrekkelijk, met name ook voor toeristen. Het aanbod van Hyundai is voor ons een prachtige kans om hier nu versneld ervaring mee op te doen.”


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier