BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Ameland Adventurerun 2020 is afgelast

De overheid heeft op 13 oktober besloten om alle evenementen te verbieden als één van de maatregelen om de COVID-19 pandemie in Nederland onder controle te krijgen. Dit verbod geldt nog steeds en gezien de huidige situatie rondom Covid-19 is de verwachting dat dit verbod op korte termijn niet opgeheven zal worden.

Helaas betekent deze ontwikkeling dat de Ameland Adventurerun 2020 op 12 december geen doorgang kan vinden. Wij hebben er alles aan gedaan om de mogelijkheid zolang mogelijk open te houden om te kunnen hardlopen op Ameland. Langer uitstellen van deze moeilijke beslissing is om organisatorische redenen helaas niet meer mogelijk.

Alle deelnemers die staan ingeschreven ontvangen op vrijdag 6 november via het opgegeven mailadres een persoonlijke mail over de afhandeling van de inschrijving.

Wij willen alle deelnemers, vrijwilligers, partners, sponsors en belangstellenden hartelijk danken voor de ondersteuning en hulp in de voorbereiding van de Ameland Adventurerun 2020 en hopen iedereen volgend jaar op zaterdag 18 december 2021 weer in goede gezondheid te kunnen ontmoeten op Ameland voor de 17e Adventurerun.

Indien er, door veranderende omstandigheden en/ of aanpassing van maatregelen, op 12 december en/ of begin 2021 toch (georganiseerd) gelopen kan worden op Ameland, dan zullen wij dit via de website en sociale media publiceren onder de naam “Alternatief Adventurerun Ameland 2020”. Het mogelijke alternatieve programma staat los van de reguliere Ameland Adventurerun.


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier