BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Denkt u mee over de ouderenzorg thuis op Ameland?

Studenten van de Hanzehogeschool Groningen doen in opdracht van de gemeente Ameland onderzoek naar de toekomst van ouderenzorg in de thuissituatie op Ameland. Door de vergrijzing neemt de druk op de ouderenzorg in de toekomst fors toe. Daarom is het van groot belang om te kijken naar manieren hoe de ouderenzorg in de thuissituatie in combinatie met de zorg in het nieuw te bouwen verpleegcentrum toekomstbestendig kan worden vorm gegeven.

Wat zijn de behoeften voor de ouderenzorg en huisvesting? Waar liggen knelpunten? Wat zou beter kunnen? Over deze vragen worden met inwoners van Ameland in alle leeftijdscategorieën online interviews gehouden. Het maakt niet uit hoe oud u bent voor het interview, wel is het van belang dat u op Ameland woont.

Voor meer informatie of deelname neemt u contact op met de studenten: Annie Leijenaar, tel. 06-53575654 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Emma Toussaint, tel. 06-38421711.

Inwoners van Ameland kunnen ook helpen door een enquête in te vullen.

Bent u niet in het bezit van een computer of mobiele telefoon? Dan kunnen we een papieren enquête bij u thuis langsbrengen. Als u een papieren enquête wenst te ontvangen, kunt u bellen naar het Klant Contact Centrum via telefoonnummer (0519) 555 555.

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

Annie Leijenaar, Junior onderzoeker Bureau Noorderruimte
Hanzehogeschool Groningen


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier