BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Bent U het gedoe soms ook zo moe

Binnenkort wordt er een lezing georganiseerd over de GezondheidsVerzekering. Dit is een nieuwe zorgverzekeraar die in januari 2017 van start kan gaan, mits ze genoeg leden hebben. Wij zijn enthousiast over deze verzekering, omdat je veel meer het heft in eigen handen kunt nemen over je eigen gezondheid.

Een nieuwe zorgverzekering waar keuzevrijheid en betaalbaarheid de kernpunten zijn. Een nieuwe zorgverzekering waar een ieder de mogelijkheid krijgt om tot maximaal 5.000 euro per jaar eigen keuzes te maken om gezond te worden. Een nieuwe zorgverzekering die helderheid biedt en waaraan mensen mee kunnen bouwen.

Wij hebben de initiatiefnemers Robbert Geelen en Purusha van der Graaf van deze GezondheidsVerzekering bereid gevonden om een lezing te geven op Ameland.
Deze lezing geeft je uitleg over de opzet van deze GezondheidsVerzekering en wat dat voor je kan betekenen, voor jou als cliënt/patiënt, maar ook voor de behandelend arts of therapeut.
Info over dit initiatief kun je vinden op: http://gezondheidscooperatief.nl/gezondheidsverzekering

Locatie: Hotel de Jong, Nes Ameland
Datum: dinsdag 14 juni 2016
Tijd: 20.00 - 22.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)

In verband met de capaciteit van de zaal is aanmelden verplicht via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier