BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Spirituele wandeling

Al jaren is de spirituele wandeling als invulling van Tweede Pinksterdag een goede en gewaardeerde gewoonte. De reacties van mensen die meelopen zijn daarbij inspirerend. Door een van de gasten van een van de vorige jaren werd de wandeling als bijzonder ervaren. Ze schreef aan ons dat ze had genoten van de stiltes, van de vogelgeluiden en van de gedichten.

We hebben Theo Kiewiet weer bereid gevonden om ons kennis te laten maken met deze spirituele ervaring en met de verborgen krachten van de natuur. Hij zal ons opnieuw meenemen naar de wereld van de bijzondere vlinders, vogels en planten, deze keer in de natuur van Hollum met zijn duinen, waterplassen en bossen.

De wandeling zal ongeveer anderhalf uur duren, met na afloop, indien men dit wil, een gezamenlijk kopje koffie of thee. Het zal een tijd zijn van onthaasten, rust vinden in de natuur en onderlinge uitwisseling van gedachten.

Tijdens de wandeling zal af en toe een gedicht worden gelezen door Hennie Ytsma, Sonja Ridder en Anja Faber. Dit samen met de uitleg van Theo Kiewiet maakt deze wandeling tot een bijzondere ervaring. Opgave voor deze wandeling is niet noodzakelijk.

Datum: Maandag 25 mei 2015, Tweede Pinksterdag. Tijd: 14.00 uur.
Plaats: Start bij de Vuurtoren in Hollum
Belangrijk: draag zoveel mogelijk niet opvallende kleding.


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier