BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Bijzonder transport

Na lang wikken en wegen heeft Vakantiepark Klein Vaarwater besloten om de nieuwe chalets via een ponton naar Ameland te vervoeren. Al direct bij de oplevering van de tijdelijke ophaalbrug bleek dat Rijkswaterstaat een fout gemaakt heeft met het berekenen van de hoogte van de brug.Chalets op een trailer of ander vervoer met een grotere hoogte passen niet onder de tijdelijke ophaalbrug door.

Klein Vaarwater had al langere tijd geleden nieuwe chalets besteld en was ook al begonnen met het verhuren van de chalets. Op enig moment werden zij geconfronteerd met het gegeven dat de chalets niet konden worden geleverd omdat de brug niet hoog genoeg was. Al snel bleek dat wachten ook geen optie is omdat niet kan worden gegarandeerd wanneer de oude ophaalbrug weer in gebruik wordt genomen.

Om toch de chalets op Ameland te krijgen werd een slim plan bedacht. De chalets zijn met een ponton, duwboot en sleepboot naar Ameland vervoert. In de Ballumerbocht zijn de chalets op een aanhanger geladen en naar het park gereden. De kleurige chalets kunnen alsnog worden verhuurd. 


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier