BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Bewustwording gebruik van alcohol en drugs

Amelanders zijn onderling erg betrokken bij elkaar, ze hebben veel voor elkaar over. Dat wordt hen van jongs af aan bijgebracht. Ze mogen al jong op stap en ook het tijdstip van thuiskomst is bespreekbaar, als ze maar samen met hun vrienden waarmee ze van huis gaan weer thuis komen. Nooit alleen achterblijven, nooit iemand alleen achterlaten, let op elkaar, blijf bij elkaar is het devies.

Ouders zijn flexibel als het gaat om wat hun kinderen mogen. Er is veel te doen op het eiland, wat ook voor de Amelander jongeren leuk is om te bezoeken. Met veel plezier kijken ouders zelf terug op hun jeugd. Ook zij dronken graag een biertje, een wijntje en gingen graag uit. En, zo zeggen ze: met ons is het ook goed gekomen! Maar toch is er iets veranderd en loopt de jongere van nu een groter risico. In de jeugd van hun ouders was er nog nauwelijks aanbod van drugs, shotjes en gemixte drankjes. De werkgroep OME nam daarom het initiatief voorlichtingsavonden te gaan organiseren over middelengebruik.

De Werkgroep Ome nodigt u van harte uit om de avonden op 23 en 24 februari in respectievelijk Ons Hol en de B.W.S. bij te wonen. De inlooptijd is vanaf 19.30 uur, begin van de avond 20.00 uur: het gaat om u en uw kinderen en hun toekomst.


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier