BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Prijsuitreiking fotowedstrijd

De eerste winnaars van de fotowedstrijd ‘Kijk op de dijk Ameland’ zijn dinsdagmiddag 24 november in het zonnetje gezet. Amelanders Rinnie Wijnstra en Jan Oud, die in augustus en september winnende foto’s hadden ingestuurd, mochten prijzen in ontvangst nemen van aannemerscombinatie Van den Herik - Jansma Drachten.

De winnaar van oktober, Klaas Leerlooijer uit Zaltbommel, kon niet aanwezig zijn bij de prijsuitreiking in de bouwkeet aan de Veerdam in Nes. 

De aannemerscombinatie werkt in opdracht van Wetterskip Fryslân aan de verbetering van de Waddenzeedijk op Ameland. Om toeristen en bewoners bij dit project te betrekken, organiseert de aannemerscombinatie in samenwerking met het waterschap een fotowedstrijd. Maandelijks kunnen enthousiaste (hobby)fotografen twee foto's insturen via de Facebookpagina ‘kijkopdedijkameland’ of emailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De prijswinnaars ontvangen de winnende foto afgedrukt op hout. Daarnaast worden de winnende foto’s geëxposeerd in het informatiepunt aan de Veerdam.Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2023
Uitkomstdata 2023

Disclaimer

Contactformulier