BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Renate Ruygh fietst mee

Jezelf tot het uiterste dwingen, een teamprestatie van formaat neerzetten én iets voor het goede doel doen; dat is de HomeRide.

Op 27 en 28 juni wordt in teamverband van Groningen naar Maastricht gefietst binnen 24 uur. Het doel van deze sponsorwielertocht van ruim 500 kilometer is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Iedere kilometer die wordt afgelegd, verkleint de afstand tussen een ziek kind en zijn ouders. De Amelandse Renate Ruygh fietst dit jaar voor de tweede keer mee voor het Ronald McDonald Huis in Leeuwarden.

Renate Ruygh heeft in 2006 negen maanden gelogeerd in het Ronald McDonald Huis Friesland. ‘Dank-zij het Ronald McDonald Huis kon ik elke dag naar de revalidatie in het ziekenhuis en hoefde ik niet elke dag op en neer. Ook kon ik hierdoor beginnen met mijn studie. Omdat ik een grote kamer had, konden er meerdere mensen blijven slapen. Zo waren we met het hele gezin toch weer samen!’

Door mee te doen aan deze spon-sortocht wil Renate, samen met haar teamgenoten van ‘Homeride Leeuwarden’, proberen zo veel mogelijk geld op te halen voor de Ronald McDonald Huizen in Ne-derland. ‘Ik ga niet de volle tocht afleggen, dat is zelfs voor de professionele wielrenners een enorme uitdaging! Samen met Huismanager Chris Kalsbeek zal ik verschillende etappes van de tocht op de tandem afleggen.’

Het doel is om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Om het voor de sponsoren leuk te maken, heeft Renate ook deze keer weer een sponsorloterij op Ameland opgezet. ‘Door deel te nemen aan deze loterij steunen mensen het Ronald McDonald Huis Friesland, maar maken ze daarnaast kans op fantastische prijzen!’ De hoofdprijs is een weekend in een acht-persoons bungalow in Lemele. Daarnaast zijn er veel Amelander prijzen, waaronder diverse diner-bonnen, levensmiddelenpakketten, spellen en andere leuke prijzen.

Door rond te bellen naar Amelander bedrijven heeft ze veel prijzen voor de loterij bij elkaar weten te krijgen. ‘Maar ik heb nog lang niet iedereen kunnen bereiken, dus als er bedrijven of particulieren zijn die nog een leuke prijs hebben voor de loterij mogen die altijd contact met me opnemen!’

De loten kosten € 4 per stuk, of drie loten voor € 10. Al het geld gaat direct naar het Ronald McDonald Kinderfonds. De loten zijn tot en met 21 juni verkrijgbaar bij:
- Fam. Ruygh, Reddingbootweg 22A in Hollum
- Café De Bok in Hollum
- Novy Engels in Hollum
- Plaza ’t Kruuspunt in Ballum
- Radio Boelens in Nes
- Warenhuis Van den Brink in Nes
- Primera in Buren

De bekendmaking van de winnende nummers is op 23 juni op de kabelkrant. Wilt u meer info? Kijk op www.homeride.nl team ‘Homeride Leeuwarden’, de posters bij de verkooppunten of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2023
Uitkomstdata 2023

Disclaimer

Contactformulier