BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Werelderfgoedweekend Waddenzee

Zaterdag 13 en zondag14 juni is het jaarlijkse Nationale Werelderfgoedweekend. Bij de verschillende werelderfgoederen worden evenementen en activiteiten georganiseerd.

Rondom de Waddenzee (sinds 2009 bekroond met de UNESCO-Werelderfgoedstatus) kunnen bezoekers dat weekend er flink op uit! Kijk maar eens op www.werelderfgoedweekendwaddenzee.nl. Om de unieke natuur- en recreatiewaarden van de Waddenzee meer voor het voetlicht te brengen, lanceren 18 samenwerkende organisaties een speciale “Wad-ontdekkingskaart”.

De “Wad-ontdekkingskaart” verschijnt in een oplage van 100.000 stuks en is deze zomer gratis mee te pakken op tal van locaties in het Waddengebied; onder andere bij de VVV-kantoren, bezoekerscentra en verschillende Waddenzee-havens. De kaart werpt letterlijk een nieuwe blik op het Waddengebied. Namelijk in vogelvlucht en vanaf de Noordzee.

De “Wad-ontdekkingskaart” is een initiatief van het Programma naar een Rijke Waddenzee met hulp en advies van alle noordelijke natuurorganisaties, de drie Noordelijke provincies, de sportvisserij en Rijkswaterstaat. 


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2023
Uitkomstdata 2023

Disclaimer

Contactformulier