BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Overeenkomst detachering

Op vrijdag 13 februari hebben burgemeester Albert de Hoop en Carla Plagge, voorzitter van de bestuurscommissie, een overeenkomst ondertekend voor wat betreft de detachering van Bernard Kamsma in het openbaar basisonderwijs.

De huidige directeur van het openbaar basisonderwijs, Olga Wouters, gaat op 1 augustus 2015 met pensioen. Nu Bernard Kamsma wordt gedetacheerd, is de invulling van de directie in het basisonderwijs tijdelijk gegarandeerd. Het doel is om een moeilijk vervulbare vacature op een goede wijze in te vullen, een impuls te geven aan de samenwerking tussen onderwijsorganisaties alsmede het nog beter vormgeven van de doorgaande leerlijn tussen het basis- en voortgezet onderwijs.

De komende periode wordt door partijen benut om te onderzoeken of de huidige bestuursvormen in het openbaar basisonderwijs op Ameland nog de meest gewenste zijn en of de directiefunctie permanent op deze wijze kan worden ingevuld. Dit onderzoek wordt door besturenorganisatie VOS/ABB begeleid. Vertegenwoordigers van de besturen, medezeggenschapsraden en de huidige directies worden hierbij betrokken.


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier