BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Campagne jeugdzorg

De negenjarige Jesse is veilig en blij en wenst dat alle kinderen dat zijn. Deze boodschap staat centraal in een campagne die de jeugdzorg in de Noordoost Friese gemeenten onder de aandacht moet brengen.

Want jeugdzorg is nodig, omdat niet alle kinderen veilig en blij kunnen zijn. De gemeenten roepen inwoners op samen te zorgen voor verbetering van hun veiligheid en welzijn.

De portefeuillehouders van de gemeenten Ameland, Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel, Kollumerland c.a. en Schiermonnikoog hebben deze week het startsein gegeven voor de regionale publiekscampagne.

Alle Nederlandse gemeenten hebben vanaf januari 2015 de verantwoordelijkheid voor de jeugdzorg overgenomen van de provincies en het Rijk.

Voor hulpvragen over bijvoorbeeld opvoeding, gedrag en het pesten van kinderen of zelfs huiselijk geweld in de naaste omgeving, kunnen inwoners van Noordoost Fryslân nu aankloppen bij hun gemeente.De vraag gaat vervolgens naar de professionals van het gebiedsteam. Een medewerker van het gebiedsteam komt bij mensen thuis om te beoordelen welke zorg en ondersteuning nodig is. Ook is er een website, www.noordoostzorgt.nl. Hier zijn informatie en links naar betrouwbare sites te vinden. Wie met spoed jeugdhulp nodig heeft, kan dag en nacht bellen met Spoed4Jeugd, 0800 - 776 33 45.

 


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier