BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Faillissement Pasana aangevraagd

Vandaag hebben Pasana en Nij Smellinghe het volgende persbericht uitgegeven: op woensdag 26 november 2014 gaat Stichting Zorggroep Pasana het faillissement van de gehele Zorggroep Pasana aanvragen.

Stichting Zorggroep Pasana realiseert zich dat een faillissement van de zorggroep een grote impact zal hebben op de patiënten, bewoners, medewerkers en de omgeving en betreurt het dan ook ten zeerste.

De faillissementsaanvraag blijkt de enige overgebleven optie. De stichting gaat het faillissement aanvragen, omdat De Sionsberg niet meer aan haar financiële verplichtingen kan voldoen.

Pasana Ouderenzorg en Stichting Vastgoed Pasana zijn door Stichting Zorggroep Pasana onlosmakelijk verbonden met De Sionsberg. Daardoor zal een faillissement ook voor deze onderdelen van de organisatie gelden. Op dit moment worden wel voorzieningen voorbereid voor een doorstart van ouderenzorg.

De faillissementsaanvraag wordt zo snel mogelijk door Rechtbank Noord-Nederland in behandeling genomen. Vervolgens wordt een curator benoemd die het faillissement verder zal afwikkelen.

Als gevolg van dit alles zal ook de fusie met ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten geen doorgang meer vinden.


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier