BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Overname Boomhiemke

Roompot neemt vakantiepark Boomhiemke op Ameland over van de familie Oenema. Het populaire recreatiepark in Hollum telt 350 accommodaties en was vorig jaar goed voor een omzet van € 5,5 mln. Roompot verhuurt al langer accommodaties voor Boomhiemke. Ze waren geen onbekenden voor elkaar.

Bekend was al dat Roompot interesse had voor het park. Ceo Jurgen van Cutsem: ‘Met deze overname verstevigen we onze positie in het aanbod van de kustlocaties in Nederland. Deze overname van Boomhiemke zal zeker niet de laatste zijn.

Het park kent een breed aanbod van accommodaties, van tweepersoons bungalows tot achtpersoons luxe villa’s met sauna en jacuzzi. Boomhiemke heeft op eigen grond nog 139 kavels beschikbaar voor ontwikkeling en uitbreiding.

Over het overnamebedrag van vakantiepark Boomhiemke doet Roompot geen mededelingen. Boomhiemke was eigendom van de familie Oenema.

Roompot is na CenterParcs en Landal de derde exploitant van vakantieparken in Nederland. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Zeeland en is al jaren in handen van private-equitybedrijven. Momenteel houdt investeerder Gilde een meerderheidsbelang in Roompot.


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier