Op Ameland zijn de luchten drie dimensionaal, helder en kleurrijk. Voor Bea van Twillert is het bijzondere licht op het eiland een rijke inspiratiebron. Dit specifieke licht uit zich in de naam van haar galerie/atelier: Bo Lumen, die is gevestigd aan de Douwe Klipweg te Ballum.

Galerie en atelier

De combinatie van galerie en atelier biedt haar de mogelijkheid te exposeren en te werken in één ruimte. Haar werk is dankzij het gebruik van verschillende materialen (pastelkrijt, acryl-, olie- en aquarelverf) bijzonder veelzijdig. Bij Bea staan de mens en stilleven centraal, die beide zowel abstract als figuratief worden weergegeven.

Wisselende exposities

Regelmatig wordt er in haar galerie ook werk getoond van andere kunstenaars (schilderijen, tekeningen, beelden en keramiek), waarbij artistieke vaardigheden en originaliteit het uitgangspunt vormen.  Vaak zal gezocht worden naar een link met ‘De Wadden’.

Naast het geëxposeerde werk is er een uitgebreide collectie ‘in stock’. Ook verkoopt Bo Lumen unieke kunstkaarten en posters die in opdracht worden gemaakt.

Galerie-Atelier Bo Lumen, D. Klipweg 10, Ballum. Tel. 0519-556363

3Huize-Miedema.png4kontour-vastgoed-banner.png2amelanderhistorie.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg7bg-logo1-1.gif6vpva.png5sparmanje.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all