Bij 'Oans Thuus' kun je je weer helemaal opladen van alle hectiek en drukte van het vaste land. Het appartement is gevestigd in het prachtige Ballum. Het is net gerenoveerd en volledig ingericht met nieuwe meubels, bedden. Van alle gemakken voorzien!

Indeling:

Bij binnenkomst via de eigen voordeur komt u in een halletje waar u op de begane grond het volgende zult vinden: de woonkamer met grote open keuken inclusief alle toebehoren, ronde eettafel met 3 stoelen, 3 persoons zitbank en grote flatscreen tv, gratis Wifi, luxe badkamer. Op de 1e
verdieping: 2 slaapkamers (een 1 persoons en een 2 persoons) voorzien van een grote kast met 6 grote lades voor kleding. Dekbedden, linnen en handdoeken zijn inclusief.

Geen extra schoonmaakkosten!

De buurt:

Rustige buurt met mooie historische karakteristieken. Supermarkt zit in het centrum van Ballum, wat een paar minuten lopen is vanaf het appartement. Tevens kunnen hier fietsen worden gehuurd om het eiland te verkennen. 

 
Naam Rob Jurjus
Adres Smitteweg 5
Dorp 9162 EC BALLUM
Telefoon 0519-724338
e-mail eddyju@hotmail.com
WWW Appartement Oans Thuus

 

 

                                                    

2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif6vpva.png5sparmanje.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all