Het hele jaar kunt u op onze gezellige familiecamping terecht voor uw vakantie of een paar dagen weg!

Roosdunen is prachtig gelegen op 8 hectare duingebied en ligt op loopafstand van het strand en het rustieke dorpje Ballum.

U kunt bij ons een comfortabele caravan huren of een volledig ingerichte tent. 
Natuurlijk hebben we mooi gelegen comfortplaatsen voor uw eigen tent of caravan. Uniek is ons duinveld, waar u met een kleine tent natuurlijk kunt kamperen.

De camping biedt alle benodigde faciliteiten voor een onbezorgd verblijf: uitstekende sanitaire voorzieningen, een recreatiezaal, zwembad, kinderspeelplaatsen, snackbar, wasserette, een minimarkt en een draadloos WiFi internet netwerk!

In het hoogseizoen staat er een actief recreatieteam voor u klaar met een afwisselend programma voor jong en oud.

Kortom, deze camping biedt u alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie!

Op onze camping bevinden zich 80 kampeerplaatsen. Hiervan zijn er 40 comfortplaatsen van ongeveer 100 m2. U beschikt over een eigen aansluiting voor stromend water, elektra en zelfs kabeltelevisie!

Wij verhuren mooie, jonge en goed onderhouden stacaravans. De inrichting is geschikt voor 4 tot 6 personen en alle caravans hebben een mooie vrije ligging. De caravans beschikken over 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2 of 3 eenpersoons bedden.

Naam Camping Roosdunen
Adres Strandweg 20
Dorp Ballum
Telefoon 0519-554134
e-mail info@roosdunen.nl
WWW Camping Roosdunen

 

 

1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif6vpva.png5sparmanje.jpg3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all