De boerderijcamping Tussen Wad en Strand in Ballum is een minicamping met 15 campeerplaatsen.

De camping is gelegen op een rustige locatie in de Ballumerbocht met uitzicht op de Waddenzeedijk. Iedere kampeerplaats is voorzien van een 6 of 10 ampère stroomaansluiting.

Op onze camping zult u tijdens uw verblijf veel privacy hebben. U ervaart wat het boerenleven inhoudt. U komt hier als een nieuw mens vandaan, dit onder andere door de rust, ruimte, kalmte en ontspannen sfeer. Ver weg van het drukke leven, hier hoort u 's-avonds tjirpende vogels als u 's voor uw voortent zit te kijken naar de ondergaande zon.

Mocht u willen rusten, dan kan dat, maar ook een actieve vakantie doorbrengen behoort zondermeer tot de mogelijkheden. Naast het hebben van de rustige camping bieden wij ook trekkertochten aan over het strand en liggen er fietstochten of wandel routes voor u klaar.

De sanitaire voorzieningen op onze camping zijn natuurlijk schoon en goed verzorgd. Ook is er een wasmachine aanwezig. In het bijgebouw is een keuken, wasruimte en een gezellige zithoek waar u een mooi boek kunt lezen. De camping ligt op slechts 5 minuten lopen vanaf het bos en slechts 10 minuten lopen van het wad.

Laat eens de zeewind door uw haren waaien!!

Naam Boerderijcamping Tussen Wad en Strand
Adres Smitteweg 8
Dorp BALLUM
Telefoon 0519-542941
em-mail a.j.kiewied@knid.nl
WWW Boerderijcamping Tussen Wad en Strand
3Huize-Miedema.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg6vpva.png7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all