">

Bungalow "De Branding" is een kleine vrijstaande bungalow op een groot stuk grond gelegen. De bungalow grenst direct aan de duinen en ligt direkt naast camping "Roosdunen".

De afstand tot het strand is ca. 1000 meter. De woning heeft een terras met terrasmeubilair. Er zijn drie slaapkamers, een douche en toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van een wastafel met warm en koud stromend water.
De inrichting van de bungalow is enigszins gedateerd, maar netjes en verzorgd. Er is een kinderstoel in de bungalow. Uiteraard is er kleuren t.v., radio en cd-speler aanwezig. De keuken is eenvoudig, maar onder meer voorzien van koelkast met vriesvak en magnetron.

De woning is voorzien van centrale verwarming. Een kinderbed is aanwezig. Deze bungalow beschikt over een wasmachine en een centrifuge. Uw huisdier is van harte welkom in deze vakantiewoning.

Deze bungalow is geschikt voor maximaal 4 à 5 personen.

 
Naam R. Kliphuis
Adres Meeuwenveld 145
Dorp BALLUM
Telefoon 0519-554777
e-mail rkliphuis@hetnet.nl
WWW Bungalow de Branding3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg6vpva.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg7bg-logo1-1.gif2amelanderhistorie.jpg4kontour-vastgoed-banner.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all