Onze nieuwste accommodatie is mooi gelegen op een duinterrein bij het dorp Ballum. Het terrein is 865 m2 groot, omgeven door een begroeiing van heide, bomen en struiken, daardoor heeft u veel privacy.

De bungalow is 100 m2 groot, heeft een woonkamer met keuken van 32 m2. Het terras is vanuit de woonkamer op het zuiden gelegen en door 2 tuindeuren te bereiken. U heeft een comfortabele tuinset met verstelbare stoelen compleet met kussens en een grote parasol. In de zithoek is een openhaard, uiteraard houtgestookt. Ook een flatscreen tv, dvd, microset en een internetaansluiting zijn aanwezig. De keuken is voorzien van een vaatwasser, oven en een magnetron. 

Vanuit de woonkamer komt u in de hal, waaraan de drie slaapkamers, de badkamer en het toilet bereikbaar zijn. De deuropeningen zijn allemaal 90 cm breed, zonder drempels, dus ook voor rolstoelers goed toegankelijk. In alle slaapkamers zijn boxspringbedden, wastafels en een hang-legkast. De badkamer heeft een douche, ligbad, toilet en een wastafel met badmeubel. Er is een 2e toilet met fonteintje en in de hal is een garderobekast.

In de inpandige berging heeft u de beschikking over een wasmachine en een wasdroger en er zijn 2 fietsen met versnelling. In de gehele bungalow is vloerverwarming aanwezig en daardoor ook in de wintermaanden zeer comfortabel. Voor kinderen is een kinderbed en een kinderstoel en in de tuin een zandbak.

Met de abonnementskaart welke in de bungalow aanwezig is kunt u in de zomermaanden van 15 mei tot 15 september het verwarmde openluchtbad gebruiken.

 
Naam Vakantieverblijven Bakker
Adres Meeuwenveld 132
Dorp BALLUM
Telefoon 0519-554629
e-mail info@vakantieverblijvenbakker.nl
WWW Bungalow Duindoorn6vpva.png5sparmanje.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg7bg-logo1-1.gif4kontour-vastgoed-banner.png3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all