Naam Vakantieverblijven Bakker
Adres Meeuwenveld 142
Dorp BALLUM
Telefoon 0519-554629
e-mail info@vakantieverblijvenbakker.nl
WWW Bungalow Strandvliet

 

De Strandvliet is een ANWB klasse 5 bungalow. Deze vrijstaande in 2001 gebouwde bungalow voor 6 personen staat op een eigen terrein van 1100 m2  op 15 minuten lopen van het strand en 10 minuten van het dorp Ballum. Er is rondom beplanting, dus veel privacy.

 

Voor de kinderen is er genoeg speelruimte en een speeltuin is vlakbij. In de zomermaanden kunt u ook gebruik maken van het openluchtbad 500m. verderop. U kunt uw auto naast de deur parkeren. Op het terras aan de zuidzijde is een tuinset met bijbehorende kussens en een grote parasol.

De indeling van de bungalow: Entree, hal, toilet met wastafel. Een badkamer met een douche, een ligbad, wastafel en 2e toilet. Drie slaapkamers waarvan 2 met 2 eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een boxspringbed (160x200) met dekbedden. Vanuit de hal komt u in de woonkamer (30m2) met een eethoek, een zithoek met openhaard en aangrenzend het terras. De keuken is compleet met magnetron en een vaatwasser. In de aangebouwde berging heeft u nog een wasmachine en de beschikking over 2 fietsen. Een kinderbed en kinderstoel is aanwezig, tevens zijn er kinderzitjes voor op de fietsen.

Wanneer u uw huisdier mee wilt nemen, kan dit onder voorwaarden.

6vpva.png3Huize-Miedema.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png2amelanderhistorie.jpg5sparmanje.jpg7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all