">

Bungalow Calimero staat aan de rand van het dorp Ballum helemaal achteraan op het terrein met een fraai uitzicht over de weilanden en de vuurtoren.

In de tuin bevindt zich een speeltoestel. De bungalow heeft zowel een terras op het zuiden en op het westen, een kamer met keuken en eethoek en een zithoek met openhaard. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 met een 2 persoons boxspringbed en 1 met eenstapelbed. Vanuit de hal komt u in de badkamer waarin een douche, toilet en een wastafel. Er is cv en uiteraard kabel-tv en een radio.

Een kinderbed en een kinderstoel is aanwezig, tevens zijn er kinderzitjes voor op de fietsen. In de berging zijn twee fietsen (met versnelling).

Er is een eigen toegang vanaf de openbare weg. Voor uw auto is er een  parkeerplaats naast de bungalow. Deze woning is zeer geschikt voor 2 volwassenen met een of twee kinderen.

 
Naam Vakantieverblijven Bakker
Adres Camminghastraat
Dorp BALLUM
Telefoon 0519-554629
e-mail info@vakantieverblijvenbakker.nl
WWW Bungalow Calimero6vpva.png2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif4kontour-vastgoed-banner.png3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all