Vertoeven met een gezelschap tot 6 personen in de gerieflijke huiskamer met het riante meubulair waar U naar believen kunt luisteren naar Uw favoriete muziek of kijken naar televisie met dvd speler, misschien ook wel gewoon mijmeren met een boek op het ruime terras.

Voor de kleintjes is er rond het huis voldoende en veilige speelruimte terwijl op korte loopafstand toegang is tot een openlucht zwembad, tennisbaan of trapveld voor de jeugd onder ons. De omgeving vraagt om te wandelen naar het bos en strand, op de fiets naar de vuurtoren of het wilde natuurreservaat Het Oerd.

Indeling: grote hal, 3 slaapkamers met 6 één persoons bedden en kinderbed met wastafel warm en koud stromend water grote douche met toilet. Kamer met half open keuken. De geheel vernieuwde keuken is ingericht met zeer veel moderne apparatuur o.a. vaatwasser, wasmachine, combimagnetron etc. Voorzien van C.V., T.V., DVD, radio en CD-speler.

Terras op het zuiden met parasol en tuinmeubelset.

Huisdieren in overleg toegestaan.

 
Naam J. Oud - Nobel
Adres Valkenhoek 156 a
Dorp BALLUM
Telefoon 0519-542456
e-mail verhuur@joudnobel.nl
WWW Bungalow Nobel-Volente4kontour-vastgoed-banner.png2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg6vpva.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all