Arcoz is een ruime, gezellige en vrijstaande 5-persoons bungalow. De bungalow is gelegen aan de rand van het pittoreske dorp Ballum, rustig gelegen aan een doodlopende weg, vanwaar u zo de duinen inloopt naar het strand en de zee.

De bungalow heeft een grote gezellig ingerichte woonkamer met open keuken die beschikt over moderne apparatuur. De hele bungalow is voorzien van vloerverwarming.

Er zijn twee slaapkamers, beide gelegen op de begane grond, waarvan één slaapkamer twee eenpersoons bedden heeft en de andere slaapkamer een stapelbed en één eenpersoons bed heeft. Beide slaapkamers zijn uitgerust met een wastafel. Er is een extra kinderbed aanwezig. De badkamer bevind zich ook op de begane grond, deze bestaat uit een douche, wastafel en toilet.

Het huisje beschikt over een ruim beschut terras en een speeltuin voor de kinderen. Het is toegestaan om uw huisdieren mee te nemen.

Om uw vakantiegevoel te vergroten kunnen wij de eindschoonmaak verzorgen tegen een vergoeding en kunt u uw bedlinnen en handdoeken bij ons huren.

`
Naam Fam. J. Mollema
Adres Hollumerweg 8-a
Dorp BALLUM
Telefoon 0519-554678 of 0622422633
e-mail info@mollemaverhuur.nl
WWW Bungalow Arcoz
4kontour-vastgoed-banner.png2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif6vpva.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all