Groepsaccommdatie “de Zilte Wind” is een verblijf waar iedereen, met of zonder beperking, zijn of haar vakantie kan vieren.

In deze traditionele Amelander boerderij voelt u zich direct thuis. Acht vakantiewoningen voor 2 tot 8 personen met gecombineerde woon- en slaapkamer, keuken, doudche en toilet.

Groepsherberg "De Witte Reep" is een moderne groepsaccommodatie aan de westkant van Ameland vlak buiten Ballum. Groepen vinden op De Witte Reep een gastvrij, en kindvriendelijk verblijf.

Ons groepsverblijf ligt centraal op het eiland, nabij de Ballumerbocht. Met mooi uitzicht over de weilanden en veel ruimte rondom onze accommodatie. Binnen 5 minuten bent u te voet bij het Wad.

Vakantieboerderij "De Nachtegaal" is een groepsaccommodatie die uitstekende mogelijkheden biedt voor het houden van bijv. excursies, werkweken, personeelsreisjes of familiebijeenkomsten.

Het vakantiehuis Jelmera State is landelijk gelegen in het westelijke gedeelte van Ameland. Alk jaargetijde biedt het eiland Ameland zijn schoonheid. Jelmera State is daarvoor een goed vertrekpunt.

Hof 7 is gelegen midden in het centrum van het dorp Ballum. Onze accommodatie beschikt over 45 bedden verdeeld over 15 kamers. 

Onze groepsaccommodatie ligt op 15 min. loopafstand van het strand. Er is een beschut terrein met speeltoestellen en een voetbalveld, de kinderen hebben een zee van ruimte om zich te vermaken. Er is een ruime parkeergelegenheid.

Onze accomodatie is gelegen op loopafstand van het dorp Ballum, waar een Supermarkt en meerdere winkeltjes zijn. Tevens is er gelegenheid om uit eten te gaan. Voor maximaal 60 personen zijn er bedden beschikbaar, verdeeld over 9 slaapkamers, waarvan enkele met eigen douche en toilet.

Groepsverblijf de Hollumer Trap ligt geheel vrij tussen weilanden en natuur, midden tussen de dorpjes Ballum en Hollum. Groepen van 20 tot 120 personen vinden hier een gezellig onderkomen. De accommodatie is eenvoudig doch gezellig ingericht, niet luxe wel ruim. 

6vpva.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all