Onze groepsaccommodatie ligt op 15 min. loopafstand van het strand. Er is een beschut terrein met speeltoestellen en een voetbalveld, de kinderen hebben een zee van ruimte om zich te vermaken. Er is een ruime parkeergelegenheid.

U heeft als enige groep de beschikking over het gehele gebouw met het aangrenzend terrein. Aan de zuidzijde is een terras met tafels en banken.

In het gebouw zijn 10 slaapvertrekken, waarvan 8 op de beganegrond. Er zijn kamers met 4,6 en 8 bedden, bestaande uit stapelbedden. Twee kamers op de verdieping hebben eenpersoonsbedden. Er zijn 3 sanitaire ruimtes met toiletten en douches. De eetzaal heeft een zithoek met een grote flatscreen TV en een audioset. De keuken is volledig uitgerust voor zelfverzorging en heeft ondermeer een 6-pits fornuis met oven, een kantelbare braadslede, magnetron, snijmachine, mixer, vriezer, 600 l. koelkast en een vaatwasser. Er is een barbeque(op gas en houtskool)

In het dorp is een spar supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen, bezorging is ook mogelijk. In het dorp zijn een drietal restaurants.

In de direkte omgeving zijn vele uitstapjes mogelijk, zoals wadexcursies, vuurtoren beklimmen, museabezoek, paardrijden, een tractorrit met wagen over het strand of een boottochtje naar de robbenbank.

Voor wie het aandurft is het zelfs mogelijk om een parachutesprong(tandemsprong met instructeur) te maken vanaf het vliegveld of gewoon een rondvlucht.

 
Naam Vakantieverblijven Bakker
Adres Camminghastraat 5
Dorp BALLUM
Telefoon 0519-554629
e-mail info@vakantieverblijvenbakker.nl
WWW Vakantieverblijven Bakker



 

.  

 

3Huize-Miedema.png4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg7bg-logo1-1.gif2amelanderhistorie.jpg6vpva.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all