">

Groepsaccommdatie “de Zilte Wind” is een verblijf waar iedereen, met of zonder beperking, zijn of haar vakantie kan vieren.

Of het nu is met een klein of groot gezelschap, een gezin, een hele familie, of zelfs een woonvorm. Alles in een gezellige, huiselijke, nostalgische boerensfeer.

Zilte Wind beschikt over accommodaties die zijn aangepast voor mensen met een beperking zoals geen drempels, keuken elektrisch in hoogte te verstellen, bedden met tillift. Overige speciale hulpmiddelen zijn op aanvraag beschikbaar.

De Zilte Wind bevindt zich op een oud boerenerf in het dorpje Ballum, privé gelegen tussen de bomen, maar toch midden in het dorp. Het strand bevindt zich op zo’n 20 minuten lopen. Het vakantiehuis ligt op een ruim erf omringd met bomen en heeft ruime parkeergelegenheid voor auto’s en speelgelegenheid voor kinderen. Zelfs uw eigen paard meenemen behoort tot de mogelijkheden.

Bij de filosofie van de Zilte Wind hoort ook duurzaamheid. Het ondernemers echtpaar wil Ameland voor Iedereen behouden. De Zilte Wind zal alleen groene energie afnemen en met zonnepanelen en grijs water zoveel mogelijk aan het milieu bijdragen.

Accommodatie Westenwind is een ruim 8-persoons vakantiehuis geschikt voor iedereen, met of zonder beperking.

Accommodatie Oostenwind is een ruim 14-persoons vakantiehuis geschikt voor iedereen. 

Westenwind kan gelijk met Oostenwind worden gehuurd en met elkaar worden verbonden via een schuifwand, waardoor u met een groter gezelschap hier ook gezellig kunt verblijven.

 Groepsaccommodatie de Zilte Wind 

Gerrit Kosterweg 5, Ballum
Telefoon: 0519-556663
 

 

5sparmanje.jpg6vpva.png7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all