Het Amelander Paradijs is een ruim opgezet appartementencomplex gelegen tussen het prachtige plaatsje Buren en het Amelander strand.

De gezellige driekamer appartementen zijn geschikt voor 4-5 personen. Er is een ruime woonkamer met open keuken, via de hal bereikt u de beide comfortabele slaapkamers, de badkamer met ruime douche en het aparte toilet. Elk appartement heeft de beschikking over een balkon. Het internet is gratis.

Het Amelander Paradijs is omgeven door weilanden en natuurgebieden en toch is het maar 800 meter naar het dorpje Buren. Ook naar de historische eendenkooi is het maar een kleine wandeling of een paar minuten met de fiets. Schapen, paarden en vele soorten vogels zijn uw directe buren.

Desondanks vindt u meerdere restaurants op loopafstand. Ook een supermarkt is binnen enkele honderden meters te vinden.

U bent in slechts enkele minuten op het brede Amelandse zandstrand. Heerlijk om te zwemmen, zonnebaden, zandkastelen bouwen, vliegeren of gewoon van een kopje cappucino genieten op het terras van het strandpaviljoen.

Ameland is bekend om zijn vele mooie fietspaden. Amelander Paradijs is direct aangesloten op een fietsroute, een verhuurder van de beste rijwielen met toebehoren zit op slechts 100 meter afstand.

Naam Appartementen Amelander Paradijs
Adres Strandweg 61
Dorp BUREN
Telefoon 0519-543170
e-mail aparadijs@hetnet.nl
WWW Appartementen Amelander Paradijs
2amelanderhistorie.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif6vpva.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all