Aan de rand van het dorp Buren grenzend aan het natuurgebied de Vleijen ligt appartementen De Viool.

Onze geriefelijke appartementen zijn ingericht voor 4 a 5 personen en bestaan uit een kamer met open keuken, twee slaapkamers met 4 eenpersoonsbedden, en een douche en toilet. De appartementen zijn voorzien van centrale verwarming.

De volledig ingerichte keuken is voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en magnetron. Er is een aansluiting op het TV-kabelnet aanwezig en desgewenst kunt u een TV-toestel bij ons huren.

Inpandig is ons restaurant De Viool al ruim 25 jaar een aanlegplaats voor vaste gasten die Ameland regelmatig bezoeken.

Blikvanger van ons restaurant is de grote serre, van waaruit de gasten, tijdens de maaltijd of een kopje koffie, van het weidse uitzicht kunnen genieten.

Als het weer het toelaat kunt u buiten op ons terras genieten van een hapje en een drankje. De uitgebreide menukaart biedt keuze uit vis-, vlees-, en vegetarische gerechten.
Er is ook een ruim assortiment pannenkoeken, die worden gemaakt van meel dat wordt gemalen door de Amelander molens. Er is keuze uit wit meel of volkoren meel.

Naam Appartementen de Viool
Adres Strandweg 24
Dorp BUREN
Telefoon 0519-542057
e-mail deviool@planet.nl
URL Appartementen de Viool
4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg6vpva.png7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all